+358 15 520311 Ota yhteyttä Kartta Avoinna: ma - pe klo: 07.00 - 16.30
Seuraa meitä

Muut pinnoitteet


NASIOL
Nano Layer 272


Todennäköisesti paras koskaan kehitetty keraaminen pinnoite – maalipinnan suoja, kemikaaleja kestävä, kristallin kirkas, erittäin hydrofobinen ja oletettavasti markkinoiden liukkain pinta!

Vain koulutetuille ammattilaisille!

Nasiol NL272 on viimeisintä teknologiaa edustava keraaminen nanopinnoite kulkuneuvojen ulkopuolisten pintojen suojaamiseen. Tuotteen suojaavat ominaisuudet ja pitkäikäisyys on viety uudelle tasolle.

NL272 muodostaa sileän ja kovan nanomittakaavan pintakerroksen, joka parantaa kulkuneuvosi ulkopintojen suojaustasoa merkittävästi. Pinnoite suojaa ympäristön rasituksilta, kemikaaleilta ja pieniltä naarmuilta. Hyvännäköinen kulkuneuvo erittäin korkean kiillon takaamana.

NL272 soveltuu maalipinnan, ajovalojen ja kovien muoviosien suojaamiseen. Nasiol NL272 pinnoite on voimakkaasti vettä hylkivä ja helposti pestävä.

Voit helposti poistaa muutoin vaikeasti pestävää likaa, linnunjätöksiä ja mutaa. Suosittelemme vahvasti yhtä parasta koskaan luotua nanokeraamista pinnoitetta – Nano Layer 272.

JOPA 5 VUOTTA KESTÄVÄ (300 pesua) SUOJAAVA KERAAMINEN PINTA!

Mitä Nano Layer 272 pinnoitus saa aikaan?

  • Suojaa maalipintaa (ei korjaa maalipinnan vaurioita)

  • Pitkäkestoinen suoja

  • Vähentää oleellisesti naarmuuntumista (keraaminen kovapinnoite)

  • Suodattaa UV-valoa, joka vähentää oleellisesti alkuperäisen maalipinnan haalistumista

  • Suojaa kemikaaleja (jotka muutoin tuhoavat maalipintaa) ja mm. happosateita ja linnunjätöksiä vastaan (hapan ja emäs, pinnoite sietää keskimäärin 12>pH>1).

  • Helposti puhdistettava (lika irtoaa auton pinnasta helpommin) ja on itsepuhdistuva (sade huuhtelee osan liasta pois).

  • Suojaa suolavedeltä

  • Aikaansaa syvän ja pitkäkestoisen kiillon

  • Pitää maalipinnan hyvännäköisenä pitkään


CATEC
Ceramic Guard


CERAMIC GUARD

Ainutlaatuisen tuotteen perustana on SiCarbon + molekyyli. Ennennäkemätön pinnoite erittäin hyvällä suojauksella ja suojaa tehokkaasti pintaa vedeltä ja lialta. Ceramic Guard antaa pinnalle erittäin suuren ja syvemmän kiillon ja värin.


Ceramic Guard -tuotteet ovat läpilyöneet maailmanlaajuisesti molekyylitasolla. Tällä pinnoitteella oksidihiukkaset (happi) on korvattu hiilihiukkasilla (hiili). Tällä muutoksella saatiin SiCarbon + molekyyli: tekninen läpimurto keraamisten pinnoitteiden alalla. Tämä molekyyli on vähentänyt kerroksen paksuuden vähenemistä vulkanoinnin aikana, parantanut naarmujen suojausta erinomaisella kiillolla ja pidemmällä takuulla.

TAKUU

Savonlinnan Autosuojaamo on Ceramic Guard -asiantuntija. Myönnämme kolmen vuoden standarditakuun käsitellylle maalipinnalle. Takuu koskee vain pinnoitusta, jonka olemme tehneet.

Ceramic Guard 4life tarjoaa vieläkin pidemmän takuun. Jos olet suorittanut Ceramic Guardin vuotuisen tarkistuksen ja huollon, takuu pysyy voimassa. Takuuta pidennetään yhdellä vuodella tarkistuksen ja huollon yhteydessä. Ceramic Guardin asiantuntijat huolehtivat tarkistuksesta ja käsittelystä.